Social Selling Coach
Met persoonlijke aandacht en enthousiasme aan de slag met LinkedIn & social selling

Online Ambassadeurs Programma - Employee Advocacy

Bij het Online Ambassadeurs Programma helpen medewerkers mee om op een authentieke manier de boodschap van een organisatie over te brengen via social media. Door medewerkers een belangrijke rol te geven in deze aanpak kan je het netwerk en bereik vergroten,. Zo berichtte PostBeyond dat content die door medewerkers op social kanalen wordt verspreid maar liefst 561 procent verder reikt dan berichten die via bedrijfskanalen worden verspreid.

Het Online Ambassadeurs programma is geschikt voor iedere organisatie waarbij medewerkers ook op social media aanwezig zijn. Verder is het een zeer geschikte methode om de naamsbekendheid van de organisatie te vergroten, commerciële kansen te creëren en om nieuwe medewerkers aan te trekken.

Social Selling Coach helpt organsiaties bij het opzetten van een succesvol Employee Advocacy programma, traint medewerkers op hun social media vaardigheden en zorgt voor de verdere begeleiding zodat de organisatie doelstellingen worden behaald en medewerkers graag hun bijdrage hieraan leveren.Meer weten over de kracht en mogelijkheden van het online ambassadeurs programma?

Wilt u weten wat de mogelijkheden en kansen zijn van het online ambassadeurs programma voor uw organisatie? Vraag dan hieronder het vrijblijvende informatiepakket aan inclusief een scan van het social media bereik van uw organisatie en medewerkers: