Social Selling Coach
Met persoonlijke aandacht en enthousiasme aan de slag met LinkedIn & social selling

Personal branding:

Het gaat vaak om het gezamenlijke doel en toch is iedereen anders. Iedereen brengt zijn eigen voorkeur, stijl, talenten en merkwaardigheden mee die zorgen voor een authentieke manier van contact en samenwerken. Een goed geformuleerde en uitgewerkte Personal Brand zorgt voor een persoonlijke en herkenbare positionering, bijvoorbeeld op Linkedin.

In een personal brand sessie werken we aan het formuleren van een personal brand van medewerkers of ondernemers en vertalen dit in een heldere strategie voor Linkedin: hoe zorg je voor een duidelijk en herkenbaar persoonlijk merk voor zowel de online als offline wereld. Op deze manier ben je persoonlijker, herkenbaar en duidelijke zichtbaar voor je doelgroep.

Personal brand Linkedin


Meer weten over de kracht van een duidelijk en herkenbaar personal brand?

Een duidelijk en herkenbaar personal brand is een must voor iedere professional die zich zowel off- als online wil profileren. Met een duidelijk plan voor je personal brand zorg je voor meer herkenning, zichtbaarheid en vergoot je de eigen vindbaarheid. Meer weten over het opzetten van je (online) personal brand? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan inclusief het Personal Brand Canvas: