Social Selling Coach
Met persoonlijke aandacht en enthousiasme aan de slag met social media

Een vliegende start?
Maak als startende ondernemer hét verschil!

Loop je met het idee rond om voor jezelf te beginnen? Of ben je al begonnen, maar nog heel erg aan het puzzelen? Dan is deze dag voor jou!
 
De eerste belangrijke stappen van een ondernemer:

Al jouw hersenspinsels samenvatten in een aantrekkelijk LinkedIn profiel

Uiteraard helpt dit voor jouw zichtbaarheid. Maar misschien is het in eerste instantie nog wel belangrijker voor jezelf. Het helpt namelijk ook om voor jezelf duidelijk richting te bepalen. Deze focus geeft je zelfvertrouwen. En het legt ook de basis om op verder te borduren om in contact te komen met je doelgroep (en/of voor het maken van je website).
 
Onderscheidend en persoonlijk contact maken met jouw doelgroep
Als je dit hebt staan, dan is het belangrijk om contact te maken met jouw doelgroep. Hoe doe je dat online en offline, zodat je sowieso een aantal waardevolle netwerkgesprekken creëert? Waardevol voor jouzelf. En hopelijk direct ook waardevol voor de ander.
 
Van je eerste koffie afspraken maak je je eerste opdrachten!
Het is dan natuurlijk de kunst om van een koffie afspraak te komen naar een (eerste) opdracht. De hamvraag is dan ook; hoe maak je met jouw gesprek direct al dusdanig het verschil, dat de ander zegt “Ja, dáár wil ik nu echt eens mee aan de slag!”. Dit lijkt heel lastig. En het slechte nieuws is; dat is het ook. Zeker met weinig netwerk/saleservaring. Het goede nieuws is: het is echt heel goed te ontwikkelen.
De basis is natuurlijk altijd: Klanten willen niets kopen. Ze willen gehólpen worden. Wat betekent dit nu precies voor de aanpak van jouw netwerkgesprek?
 
Als dit jouw thema’s zijn, stop dan met worstelen. En doe eens gek: schrijf je in!

Waarom?

Omdat wij, Jorrit en Mireille, onze eigen ervaringen en expertise hebben door vertaald in een, voorlopig eenmalig, programma van 1 dag specifiek voor startende ondernemers. En wij beloven jou dat jij na deze dag echt het verschil maakt op deze 3 onderwerpen.

Ben je getriggerd en wil je meer weten? 
Schrijf je dan nu in voor deze dag. Wij stellen jou dan een aantal (intake)vragen, je krijgt meer informatie en we houden je verder op de hoogte.
De dag staat gepland op vrijdag 20 september en is het meest effectief als jij dienstverlening aanbiedt aan organisaties (B2B).
 
Er is plek voor maximaal 12 personen
Als je een ‘ja’ voelt, wacht dan niet te lang. Ons initiatief voor deze dag is namelijk
-voorlopig- eenmalig. En vol is vol.  
 
Wij zien er naar uit!
 
Mireille & Jorrit