De LinkedIn trainingen van Social Selling Coach kenmerken zich door het persoonlijke karakter, praktische toepasbaarheid en het opmaat gemaakte programma. Deze trainingen zijn geschikt voor organisaties die samen met hun medewerkers meer uit LinkedIn willen halen. Social Selling Coach heeft een groot aanbod LinkedIn trainingen gericht op online ambassadeurschap, sales of marketing. Hieronder een impressie van de diverse trainingen, ook maatwerk of combinaties zijn mogelijk.

Online ambassadeurs training

Medewerkers zijn een enorm belangrijke schakel in de zichtbaarheid van organisatie op LinkedIn. Leer medewerkers hoe ze zichzelf en de organisatie op een goede manier kunnen presenteren op LinkedIn.

LinkedIn & social selling training

Impact maken op LinkedIn, dat is de insteek van deze Linkedin & social selling training. Hoe zorg je voor meer zichtbaarheid, het aantrekken van nieuwe klanten, een groot bereik met je content en een betere vindbaarheid?

LinkedIn Sales Navigator training

In deze training gaan we aan de slag met dé salestool van LinkedIn, Sales Navigator. Deze tool helpt sales professionals om de juiste doelgroep te vinden, te volgen, focus aan te brengen en signalen te vertalen naar commerciële kansen.

Leren adverteren op LinkedIn

In deze training leer je als marketing professional de belangrijkste elementen van een succesvolle LinkedIn campagne. Zodat dat je deze direct kunt toepassen in de praktijk.

Meer weten over de LinkedIn trainingen? Neem hieronder contact met ons op.